dimecres, 22 de juliol del 2009


Coneixeu l'Spotify? Es tracta d'un programa que es pot descarregar gratuïtament (també hi ha una versió de pagament) a través del qual es pot accedir a milers i milers d'arxius musicals. La música no es descarrega, sinó que s'escolta on-line. Per poder descarregar el programa cal una invitació, que es pot obtenir demanant-la directament (i aleshores triga un temps en arribar; més o menys uns dos mesos) o aconseguint que algú que ja el tingui ens hi convidi. L'accés aleshores és immediat.
Hi ha qui diu que hi és tot. No, tot no hi és, sobretot per una qüestió de drets; per exemple, no hi ha els Beatles. També hi ha casos curiosos: no hi és en Peter Gabriel però sí que hi és Genesis. Tot i així, és un recurs fantàstic, i jo ja l'he fet servir més d'un cop a l'aula.

En Xesco i els nens

Aquest any en fa vint-i-cinc que va morir en Xesco Boix. Parlant-ne aquest any a l'escola he vist que hi ha molts nens i nenes que, així pel nom, no saben qui era però, en canvi, reconeixen immediatament algunes de les cançons que ell cantava. Aquest vídeo recull algunes de les seves actuacions i ens acosta a l'obra i la persona.

dilluns, 20 de juliol del 2009

diumenge, 12 de juliol del 2009

CSN&Y: Helpless

dissabte, 11 de juliol del 2009

L'inici d'una aventura


I aquí comença una nova aventura virtual: crear un blog amb tot el què es cou relacionat amb la música de l'escola, per tal que tots els nens i nenes pugueu visitar, consultar, tafanejar...i criticar. Que comenci!!