dimarts, 21 de maig del 2013

Peer Gynt

La Philarmònica de Copenhague va donar una bona sorpresa als viatgers del metro d'aquesta ciutat, la capital de Dinamarca, quan van arrencar-se a interpretar un fragment de "El matí", de l'obra Peer Gynt, del compositor noruec Edvard Grieg.

dijous, 16 de maig del 2013

dilluns, 13 de maig del 2013

La història de la Música, en 4 minuts

El quintet vocal Pentatonix ha gravat un video que repassa la història de la música des de l'Edat Mitjana fins ara.

dijous, 9 de maig del 2013

Videoclips 2013 (13)

El videoclip de la Marina, la Núria i la Valèria:
Deu ser per malastrugança perquè és el número 13, però els de youtube ens diuen això:

Aquest vídeo contenia una cançó protegida per drets d'autor. A causa d'una reclamació del titular dels drAquest vídeo contenia una cançó protegida per drets d'autor. A causa d'una reclamació del titular dels 
drets d'autor, l'àudio s'ha silenciat de manera permanent.

I'm sorry!

Videoclips 2013 (12)

Videoclips 2013 (11)

Videoclips 2013 (10)

Videoclips 2013 (9)

Videoclips 2013 (8)

La presó de Lleida

A les classes de tercer estem aprenent la cançó "La Presó de Lleida". La cançó explica una història molt llarga; nosaltres només en cantem les quatre primeres estrofes.
Aquesta cançó és una cançó tradicional, d'aquestes que fa tant de temps que es varen fer que no se sap ni qui va inventar la música ni qui va fer la lletra. Com que tothom l'aprenia escoltant-la d'una altres, la lletra ha anat variant. També hi ha moltes maneres diferents d'interpretar-la. 
A la llista que teniu a continuació hi ha un munt de versions: unes són roqueres, unes altres són aflamencades; n'hi ha a ritme de rumba, i també versions jazzístiques, amb coral o líriques. Ràpides, lentes... 
A veure quina us agrada més...


diumenge, 5 de maig del 2013

dimecres, 1 de maig del 2013

Mini mini bir kus

La Dilsah és una ajudant Comenius que durant aquest curs està a l'escola. La Dilsah és turca, i ens ha estat ensenyant coses del seu país i de la seva cultura. A les classes de tercer ens ha ensenyat aquesta cançó, i l'hem après... en turc! La cançó parla d'un petit ocellet que un bon dia es presenta tot gelat a la finestra. 

Videoclips 2013 (3)



Videoclips 2013 (2)


Videoclips 2013 (1)