dimarts, 20 de desembre de 2011

Cantada de Nadal

No fa ni dues hores que hem acabat la cantada de Nadal i, així, a cop calent, la primera paraula que em ve al cap, és gràcies.
Gràcies a totes les mestres i els mestres de l'escola, per la seva complicitat, la seva paciència i per fer-ho anar tot tant rodó.
Gràcies als amics de la Casa de la Música, Manu, David, Ula, perquè heu fet possible que la música, i les emocions, arribessin a tothom.
Gràcies als pares i les mares que ens han ajudat, repartint programes, fent fotografies, ajudant a organitzar-ho tot.
Gràcies a la Parròquia, per deixar-nos l'espai.
Gràcies a en Josep Mª Valero, per l'entusiasme amb què s'hi ha implicat, un entusiasme que només poden oferir els amics.
Gràcies a tots els qui heu assistit a la cantada, perquè ens heu sabut transmetre l'escalfor necessària per poder cantar.
Però, sobretot, sobretot, gràcies a tots els nens i nenes de l'escola, perquè des del primer moment us hi heu posat amb tota la vostra il.lusió, ganes, bon humor i ho heu fet molt i molt bé.
I a la Lucía, que hauria d'haver cantat amb nosaltres.

3 comentaris:

 1. Gràcies a tu Jordi!!! Per donar-nos l'oportunitat de poder viure aquestes estones tan especials en companyia dels i de les nostres alumnes i famílies. Com sempre, ha estat una experiència molt emocionant.
  Un altra vegada..... MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!

  Gemma

  ResponElimina
 2. De concerts de Nadal se'n fan molts...i de fet a l'escola també se n'han fet molts, per això encara té més mèrit, que cada any ( o cada dos!) sigui diferent, especial, emocionant i bonic,... Gràcies a l'escola Patufet per creure que poder gaudir amb la música també ens fa créixer i gràcies al Jordi per seguir inventant noves maneres de fer que els nostres fills i filles s'ho passin tan bé!

  Lua

  ResponElimina
 3. Quina sort que tenim de poder disfrutar de regals tant especials com el concert-pessebre d'aquesta tarda !! Quantes emocions compartides ! Un moment màgic sorgit de la bona voluntad de tots. Gràcies a tots. Al Jordi també, per estar al davant de tot plegat amb la seva sensibilitat i bona feina.

  ResponElimina