diumenge, 1 de desembre del 2013

Dansa xinesa

Després d'haver escoltat, analitzat i entès com està construïda la "Dansa Xinesa", de l'obra "El Trenanous", de Piotr Txaikovski, els nens i nenes de cinquè han creat, per grups, una composició, seguint les mateixes pautes. 
Tothom ho ha fet molt i molt bé però, com que aquí no hi cabien tots, hem triat un parell de treballs a l'atzar. Aquí els teniu


A continuació teniu el fragment de la pel·lícula Fantasia, en la qual els dibuixants de la Disney varen posar imatges a la música. La segona part, la dels bolets, correspon a la "Dansa Xinesa". Potser d'entrada no ho sembli, però l'estructura de la música és la mateixa que han utilitzat els nens i nenes de cinquè!

3 comentaris:

  1. A l'Enric i a mi (Júlia) ens ha agradat molt el vídeo dels bolets.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Hi hauria possibilitat de penjar les fotos del concert de Nadal a l'església? Del vídeo del youtube penjat a Imatges de l'escola no es poden descarregar les fotos que a cadascú l'interessin. Altres anys s'ha fet així i els pares podem respectar la recomanació de no fer fotos pel nostre compte ja que comptem amb que després disposarem d'elles.
    Ho he preguntat en un correu al mail de l'escola però no em contesten. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ana, perdona que no t'hagi respost fins ara. Teòricament les fotos del concert haurien d'estar penjades a Picasa perquè cadascú baixés les que volgués. En qualsevol cas, ho miro i ho activo.

      Elimina