dissabte, 9 de maig de 2015

Cantània 2015. La veu dels protagonistes

El dia 30 d'abril a les 16:30 les classes de 4t vam anar a cantar a l'Auditori de Barcelona. A les 14:45h vam sortir de l'escola i quan vam arribar vam fer l'assaig general de la cantània "Al bell mig de la terra". A les 16:30 va començar el concert. Vam tenir 5 minuts per saludar als pares ( si els trobàvem). La cantània ens va sortir molt bé, però va passar molt i molt ràpid! Després vam sortir fora per trobar-nos amb els pares. M'ho vaig passar molt súper bé!
Guillem, classe del Circ

"Quan vam arribar tots ens vam quedar al·lucinats! tot era gegant! hi cabien els 800 nens perfectament!" 
"Tothom aplaudint, les cartolines, els moviments, les veus...va ser súper emocionant"
Carmela, classe del Circ

"Va arribar el moment de l'espectacle, vam entrar i vam començar. Va ser una experiència plena de sentiments. Vam treballar durant molt de temps perquè durés només una hora. Em vaig sentir molt orgullosa de mi, va sonar espectacular"
Aitana, classe dels Castellers

"La cantània estava més a prop i tenia molts nervis quan ja estava la gent asseguda i estava ple de pares, mares, avis... tota la canània va ser espectacular i molt "xulo" "
Marçal, classe dels Castellers

"Quan vam arribar a l'Auditori que era on cantàvem vaig quedar embadalit per com era de gran. Estava tan nerviós que no podia respirar, vaig anar a refrescar-me amb aigua i vaig respirar fondo. Vaig sortir molt relaxat, vaig cantar amb ganes i quan va acabar estava molt content. Va ser el millor dia de la meva vida"
Adrià, classe del Circ Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada